Ocenění pro lehotříkolku AZUB Eco Trike

  • Společnost AZUB Bike získala ocenění Bike Brno Prestige za lehotříkolku AZUB Eco Trike v rámci letošního ročníku mezinárodního veletrhu Bike Brno.

    Mezinárodní porota složená z novinářů a odborníků z pěti zemí světa ve dvou kolech posuzovala celkem 35 exponátů. Ocenění Bike Brno Prestige přinesla společnosti AZUB Bike první česká lehotříkolka AZUB Eco Trike.

    Oceněná lehotříkolka Azub Eco Trike, která se kompletně od návrhu až po konečnou montáž vyrábí v České republice, zvítězila v kategorii Nejlepší český výrobek. Porotce zaujala svými jízdními vlastnostmi, neuvěřitelným komfortem při jízdě a stabilitou při řízení.

    Radost z ocenění neskrýval Aleš Zemánek, majitel společnosti AZUB Bike: „Jsem hrdý na to, že se nám podařilo zaujmout mezinárodní porotu právě naší ležatou tříkolkou. Vážím si tohoto ocenění a doufám, že i díky němu osloví svět alternativní cyklistiky další nadšence.“

    Soutěž Bike Brno Prestige vyhlašuje organizátor veletrhu Veletrhy Brno. Krásné ceny pro vítěze připravil umělecký kovář Josef Tulis z Dlouhého u Nového Města na Moravě.

    O společnosti Azub Bike

    Společnost Azub Bike už od roku 2001 přináší zákazníkům v České republice a na Slovensku kola a další cyklistický sortiment, který není na našem cyklistickém trhu zaběhlý. Je oficiálním distributorem skládacích kol Dahon, kterých se ve světě prodalo už přes dva miliony. Součástí jejího sortimentu jsou dále lehokola, dětské vozíky, dětské tažné tyče, ale i kožené sedačky Brooks a spousta dalších nekonvenčních produktů.

    Kateřina Zezulová

    Foto: archiv AZUB Bike

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.