Nejlepší posilovna Brno

Nejlepší posilovna Brno

S lednem přichází znovu typické období, kdy si lidé dávají předsevzetí konečně něco udělat pro svoje zdraví, hezkou postavu i lepší pocit. Právě posilovny Brno tak bývají tradičně plné k prasknutí a potíž bývá také sehnat trenéra, který by vás začátky bezpečně provedl. Nelze říct, kde je nejlepší posilovna Brno – každý má totiž jiné představy a potřeby. Jisté ale je, že v rámci moravské metropole lze najít hned několik fitness Brno, kde si dáte skutečně pořádně do těla, budete moci využít kvalitní stroje a o pomoc požádat zkušené trenéry. Už tedy není prostor pro další výmluvy – pokud chcete začít, vyberte si jednu z těchto posiloven a vyrazte na svou první návštěvu.

 

Posilovny Brno

Podle čeho si posilovnu vlastně vybrat? Klíčové je zejména to, co od cvičení čekáte. Chcete cvičit samostatně podle vlastního plánu, nebo vás spíše lákají skupinové lekce, kde nebudete na cvičení sami? Fitness motivace Brno se možná snadněji získává na skupinových lekcích a pokud jste navíc úplní začátečníci, může být dobrým plánem zkusit nejprve nějaké sálové aktivity pod dohledem zkušeného instruktora.

 

Fitness Brno střed

V Centru Brna se nachází hned několik fitness center, ze kterých si můžete vybrat.

 

City Gym

Pokud pracujete v centru a hned po práci byste rádi vyrazili cvičit, pak asi nejlepší volbou bude City Gym, který najdete v samém srdci Brna. Toto fitko Brno je vůbec největší posilovna v centru Brna o celkové rozloze téměř 700 m2 a spoustou místa pro různé druhy cvičení. Je zde kvalitně vybavená kardio zóna s přístroji od dobře známé značky Life Fitness a dále spousta různých posilovacích strojů od nejlepšího výrobce na českém trhu, značky Grün Sport. Ženy dovedou ocenit, že je zde pro ně připravena speciální oddělená zóna s mašinami zaměřenými přesně pro jejich potřeby. Přes pracovní týden je navíc otevřeno až do 22h a využít můžete nejen MultiSport kartičku, ale také různé permanentky, díky kterým ušetříte.

 

Big One Fitness

Dvě pobočky najdete také v centru Brno, jedna je jen kousek od Mendlova náměstí, druhá na ulici Benešova. Jako i jiná fitness centra Brno, i zde najdete kardio zónu pro pořádné zahřátí a následně dostačený prostor v silové části. Kromě klasické nabídky posiloven zde můžete využít i wellness služby včetně masáží a dalších procedur, které vám umožní nejen si dát pořádně do těla, ale také efektivně regenerovat.

 

Velký Průvan

Velký Průvan na Vídeňské patří ke stálicím brněnského fitness nebe. Toto fitko Brno nabízí vše pro začátečníky i pokročilé. Jsou zde velké prostory společné posilovny s kardio zónou, ženy také mohou využít možnosti čistě dámské posilovny, kde si se dá v klidu cvičit, ale třeba i povídat si s  kamarádkami. Široká je i nabídka různých sálových lekcí, včetně kalanetiky, bodystylingu nebo TRX. Celkově jde o velmi všestranné fitness centrum, kde si každý může najít to svoje. Zajímavou možností je také nabídka běžeckých tréninků. Pokud se sami k běhu nedonutíte, může být tohle zajímavou alternativou.

 

Fitness Brno Královo pole

Hulk Gym

Pokud bydlíte spíše kus od centra a chcete to mít do posilovny blízko, je ideální volbou HULK GYM. Tato posilovna, která se nachází na ulici Sportovní, nabízí vše pro každého, kdo to se sportem myslí vážně. V nabídce je největší cvičební plocha v Brně a samozřejmě kvalitní přístroje k posilování skutečně celého těla. Zajímavostí je například to, že uvnitř najdete také největší crossfitovou hrazdu, nebo máte možnost využít letního cvičení na venkovní travnaté terase. Dle aktuálního rozvrhu si můžete vyhledat i různé sálové lekce včetně judo, jiu jitsu, pilates, TRX, boxu a dalších.

 

Fitness Brno Lesná

Zone4You

Fitko Brno na Lesné? Není problém, i pro obyvatele severu Brna je po ruce kvalitní fitness centrum, které si v ničem nezadá s velkými konkurenty z centra Brna. Zkuste Fitness Club Zone4You, který kromě posilovny nabízí také relaxační vyžití v podobě wellness centra. Po náročném tréninku si tedy rovnou můžete jít své unavené tělo efektivně zrelaxovat. Nabídka je široká, a kromě klasické cvičební plochy nabízí také řadu sálových lekcí, kde si každý najde to svoje. Samozřejmostí je dostupnost fitness trenérů a instruktorů, takže i když jste naprostí začátečníci, nemusíte se bát přijít – všechno vám zde vysvětlí a naučí vás, jak cvičit zdravě a efektivně. A pokud máte radši aktivity ve dvojici, zarezervujte si zde kurt na squash. Zapotíte se jako nikdy a ještě se pobavíte.

A jaká je pro vás ta nejlepší posilovna v Brně?

 

 

ZDROJ obrázku: Autor/ka fotografie: The Lazy Artist Gallery: https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-pohyb-zabava-sila-2247179/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.