Permon Cup 2014 a Krokodýlobraní

  • Permonium® – zábavní park s příběhem nejen pro děti v Oslavanech u Brna zve na speciální akci. Zabojovat můžete o pohár Permonia v již 3. ročníku PERMON CUPU – netradičních soutěžních disciplín.
  • Akce se koná za každého počasí v úterý 28. 10. 2014 od 10:30 hod. Na akci Krokodýlobraní je vstup od 15 hodin zdarma.

    Permon Cup 2014 se skládá ze šesti netradičních soutěžních disciplín. Věk pro nominaci účastníků nerozhoduje – zapojit se do soutěžních disciplín mohou děti, dospělí, rodiny i pracovní týmy. Jsou postaveny tak, aby každá věková kategorie našla v soutěži své uplatnění.

    První soutěžní disciplína Rikšalom s vodou se neobejde bez zdatnosti, vytrvalosti a schopnosti zvládnout skutečně netradiční zadání a obtížné překážky.

    Druhá soutěžní disciplína Lanovkolet je týmový úkol spojený se zvládnutím lanovky z těžní věže, jinak než obvykle.

    Třetí soutěžní disciplína Tvoření – stvoření je postavena na principu tvůrčí dílny. Jen zadání úkolu se od běžných tvůrčích dílen odlišuje, protože vyžaduje od členů týmu navíc dobrou paměť a představivost.

    Čtvrtá soutěžní disciplína Riskuj! vyžaduje zapojení znalostí členů týmu do správných odpovědí ve vybraných vědomostních kategoriích.

    Pátá soutěžní disciplína Spoutaná kolotočka prověří taktiku, elán, energii a pohybové nadání lidí v týmu.

    Šestá soutěžní disciplína Kámen nebo drahokam? se odehrává v rozlehlém bludišti zábavního parku. Součástí úkolu je příprava vlastního občerstvení v ohňových koších, které dá vyniknout hlavně soutěžícím ženám.

    Za splnění každé disciplíny získá tým část skriptu, jež umožní vyluštění celé záhady letošního ročníku soutěže Permon Cup 2014. Permon cup 2014 se bude odehrávat v čase mezi 10.30 – 14:30 hod. Poslední možnost zapojení se do hry je v 11.30 hod.

    Podtitulem letošní akce je Krokodýlobraní. Vítězný tým v soutěži Permon Cup 2014 vyloví vítěze měšce plného zlaťáků s částkou 15 tisíc korun. Krokodýlobraní je akce pořádaná společně s Rádiem Krokodýl – nejposlouchanějším rádiem v Brně, které v letošním roce slaví 20. výročí svého vzniku. Permonium se k těmto oslavám připojilo tím, že po celou sezonu 2014 krmili návštěvníci Permonia největšího krokodýla na světě. Bylo jich více než 20 tisíc, ale pouze jeden z nich, který bude při losování v Permoniu přítomen, tuto částku vyhraje. Průběh losování bude probíhat od 15:00 za přítomnosti moderátorů rádia Krokodýl s přímými vstupy do vysílání.

    Zábavní park, v němž si mohou návštěvníci prožít den plný pohody, zábavy a poučení leží jen 30 km západně od Brna. Dostatečně velké parkoviště v bezprostřední blízkosti vstupu, bezbariérový přístup do těžní věže s proskleným panoramatickým výtahem je místem k výletu pro všechny aktivní návštěvníky, včetně handicapovaných.

    Alena Lubasová

    Gabriela Hermanová za Permonium® team

    Foto: Permon Cup – lanovkolet

    Foto: Permonium® zábavní park s příběhem – náplast na nudu

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.