V centru Brna opět elita

  • Brněnské Pell´s MTB kriterium 18. září opět se špičkovou účastí. Na závěru bikové sezony si snad už tradičně nachází cestu do moravské metropole nejlepší čeští cyklisté na horských kolech. Proč? Láká je atraktivní závod v centru města, který je pověstný špičkovou organizací a především velmi zajímavou tratí.

    I v letošním třetím ročníku čeká na českou špičku trať nejzajímavějšími částmi města Brna. Strmé stoupání na hrad Špilberk vystřídají krkolomné sjezdy prošpikované desítkami schodů. Na pohledy na turistické zajímavosti města, které trať spojuje, mohou závodníci v průběhu závodu zapomenout. Pro diváka je to ale velmi zajímavé a atraktivní propojení. Navíc je závod s centrem v samém středu města, na náměstí Svobody, spojen s opravdu zajímavým doprovodným programem.

    Letošní třetí ročník Pell´s MTB kriteria se jede 18. září na tradiční trati v centru Brna. Cyklističtí fanoušci se mohou těšit na to nejlepší, co český bikový peloton nabízí. Ozdobou startovního pole bude start současné světové jedničky, vicemistra světa 2010 Jaroslava Kulhavého, který letos závodí v barvách továrního týmu Specialized. Rozhodně to ale nebude mít jednoduché. Především vítězové předchozích ročníků, Jiří Friedl a Milan Spěšný se nebudou chtít vzdát svých postů dobrovolně. Ale až průběh sezony ukáže aktuální formu jednotlivých závodníků, takže karty rozhodně nejsou rozdány a pro diváky je to příslibem zajímavé podívané. Pořadatelé hledají pro nejlepší české bikery konkurenci i v zahraničí. Právě špičkoví jezdci ze zahraničí by mohli dát závodu ještě větší náboj.

    V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci a příznivci cyklistiky pobavit vystoupením cyklotrialistů, hudební produkcí mediálního partnera KISS Hády přímo na centrálním náměstí a spoustou zajímavých nabídek produktů jako jsou Red Bull, Aminostar, Suunto, Nokia Store aj.

    Regina Balounová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.