Vyhlášení výsledků fotosoutěže Brněnský sport v objektivu 2012

  • V pondělí 18. března 2013 proběhlo v gotických prostorách Křížové chodby na Nové radnici slavnostní vyhlášení vítězů fotosoutěže Brněnský sport v objektivu 2012 a slavnostně tímto okamžikem organizátoři zahájili nový ročník 2013. V pořadí již pátý ročník otevírá všem novou možnost již dnes zasílat zajímavé záběry nejen z brněnského regionu, ale letos poprvé i ze sportovních akcí v celém Jihomoravském kraji.

    Letošní vítězové přebírali stylové plakety z rukou primátora statutárního města Brna Romana Onderky a patrona soutěže, prvního místostarosty městské části Brno-střed Pavla Sázavského. V letošním ročníku potěšil výherce nejen software pro všestrannou práci s digitální forografií od tradičního partnera fotosoutěže firmy Zoner Software, nově dostal každý vyhodnocený také poukaz na služby nového partnera soutěže, kterým je Baby Atelier Brno, dárkové víno věnované rodinným vinařstvím Drmola a další hodnotné ceny a dárky.

    Vítězné fotografie byly vystaveny na vernisáži spolu s další padesátkou vybraných. Odborná porota vybírala z celkem 237 zaslaných soutěžních snímků. Do rukou výherců bylo předáno celkem 11 cen. V odborné porotě zasedli: Bc. Pavel Sázavský, Mgr. Regina Balounová, Mgr. Martin Jelínek, PaedDr. Vratislav Bartušek, doc. Mgr. Jiří Nykodým, Ph.D. a Michal Odehnal.

    „Jsme velice rádi, že jsme letos mohli na vernisáži přivítat nejen autory krásných fotografií, ale i jejich aktéry a objekty z řad brněnských sportovců. Věřím, že spojení aktivního a pasivního sportu je významným přínosem pro obě strany a budeme se snažit tuto spolupráci nadále rozvíjet.“

    Jana Procházková, ředitelka pořádající agentury Globe production

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.