Brno v pohybu: festival aktivního životního stylu

Brno v pohybu
  • Hledáte ideální sport pro sebe nebo vaše děti? Zajímáte se o sport a zdravý životní styl? Chcete se setkat s osobnostmi brněnského sportu? A co zdraví, zajímáte se o své zdraví a prevenci? Chcete umět zachránit lidský život?Přijďte na jedinečnou přehlídku brněnského sportu – festival Brno v pohybu, kde se v jeden den na jednom místě představí 20 brněnských sportovních klubů. Připraven je bohatý interaktivní program, sportovní exhibice včetně přehlídky bojových umění, soutěže o zajímavé ceny (hlavní výhrou je zapůjčení elektromobilu SMART ed na týden) a také spousta dárků pro děti i dospělé.
  • Kdy: sobota 18. 5. 2013 | 13:00
  • Kde: Stadion Sokol Brno I
  • Vstup zdarma.

 

Setkat se můžete s trenéry a sportovci 12 členů Unie sportovních klubů města Brna v čele s hráči HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno nebo například BK IMOS Brno. Své sportovní dovednosti vám pomohou prověřit osobnosti jako Petr Švancara nebo Hana Horáková.

“Věříme, že osobní kontakt s trenéry a profesionály z mnoha sportovních oblastí může být tím pomyslným závažím při rozhodování o sportovní budoucnosti našich dětí,” říká Roman Vágner, majitel pořádající agentury.

Součástí festivalu je program Zdraví a prevence (měření, vyšetření, doporučení lékařů a odborníků, zdravá výživa). Své zastoupení na festivalu budou mít také ekologické dopravní prostředky – elektromobily a městská elektrokola s možností projížděk.

 

 

 

Akce se koná pod záštitou primátora města Brna Bc. Romana Onderky, MBA a starosty městské části Brno-střed Mgr. Libora Šťástky. Hlavním partnerem je Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR.

 

Michal Blažek, manažer festivalu Brno v pohybu a projektu CentrumBrna.cz

 

Pořadatelem festivalu je nový brněnský navigátor – CentrumBrna.cz. Budujeme systém, který má za cíl podpořit tradiční maloobchod a jeho rozvoj. Ve spolupráci s našimi partnery a klienty chceme pozitivně ovlivnit pohled veřejnosti na tradiční kamenné provozy a obchody. V duchu “pomalé filozofie” (z angl. Slow Movement) chceme prezentovat kvalitu a nadčasovost.

kat se můžete s trenéry a sportovci 12 členů Unie sportovních klubů města Brna v čele s hráči HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno nebo například BK IMOS Brno. Své sportovní dovednosti vám pomohou prověřit osobnosti jako Petr Švancara nebo Hana Horáková.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.