Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Pell’s MTB kriterium slaví “malé“ jubileum

  • Brněnské Pell's MTB kriterium ve druhé polovině září již pátým rokem oživí centrum Brna.

    Na závěr bikové sezony v neděli 22. září 2013 si snad již tradičně nachází cestu do moravské metropole nejlepší čeští cyklisté na horských kolech. Proč? Láká je atraktivní závod v centru města, který je pověstný špičkovou organizací a především velmi zajímavou tratí.

    I v letošním pátém ročníku čeká na českou špičku trať nejzajímavějšími částmi města Brna se startem na Dominikánském náměstí. Strmé stoupání na hrad Špilberk vystřídají krkolomné sjezdy prošpikované desítkami schodů. Na pohledy turistických zajímavostí města, které trať spojuje, mohou závodníci v průběhu závodu zapomenout. Pro diváka je to ale velmi zajímavé a atraktivní propojení.

    V dopoledních hodinách proběhnou na Dominikánském náměstí závody dětí. Těm nejmladším nadějím bude pro letošní rok věnováno i více časového prostoru. Pro diváky bude k prohlédnutí řada stánků s prezentací partnerů závodu. Spolupráce byla nově nastavena například s Nadačním fondem Martina Foukala, prezentace myšlenek zmíněné neziskové organizace bude na kriteriu všem kdispozici.

    Letošní jubilejní 5. ročník Pell’s MTB kriteria se jede v neděli 22. září na tradiční trati v centru Brna. Cyklističtí fanoušci se mohou opět těšit na to nejlepší, co český bikový peloton nabízí. Rovněž tradiční podpory a záštity nad závodem se ujal brněnský primátor Roman Onderka, místostarosta městské části Brno Střed Pavel Sázavský a mnoho dalších, kteří mají rádi cyklistiku i sport bez výhrad!

    Regina Balounová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.