Centrem Brna již počtvrté

  • Brněnské Pell´s MTB kriterium v polovině září opět se špičkovou účastí a s pozměněnou tratí

    Po letošním sportem nabitém létě nás čeká již tradiční a oblíbený závod pro všechny milovníky horských kol v polovině měsíce září. I tentokrát bychom měli uvítat to nejlepší, co nám česká bikerská scéna nabízí… účast přislíbil nejlepší jezdec světa Jaroslav Kulhavý a rovněž týmoví jezdci Merida Bike TeamuOndřej Cink jako současný nejlepší jezdec světa v kategorii U 23, Milan Spěšný a další úspěšní jezdci, kteří představuji absolutní špičku v tomto sportovním odvětví nejen u nás doma, ale především ve světě.

    Záštitu nad touto bikerskou akcí opět převzal Pavel Sázavský, místostarosta MČ Brno – střed a neúnavný propagátor a příznivec veškerého sportu ve městě Brně.

    Atraktivní a zajímavá trať, která vede ulicemi moravské metropole a krouží kolem dominanty města, hradu Špilberku, bude v letošním ročníku zkrácena. Trať však dozná i zatraktivnění, především v oblasti centrální městské části. Jeden okruh tedy bude v délce cca 2 km.

    Lehkých změn se dočká i celková koncepce závodu pro děti. Jednotlivé trasy budou odpovídat věkovým kategoriím a budou tedy odlišeny zejména délkou.

    Letošní čtvrtý ročník Pell’s MTB kriteria se jede 16. září na tradiční trati v centru Brna. Cyklističtí fanoušci se mohou těšit na to nejlepší, co český bikový peloton nabízí. Ozdobou startovního pole bude start současné světové jedničky, mistra světa pro rok 2011 Jaroslava Kulhavého, který závodí v barvách továrního týmu Specialized. Je zcela možné, že přivítáme i olympijského vítěze…

    Regina Balounová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.