Zumba maraton za zdravá prsa

  • Při přečtení názvu celé akce, tedy Zumba maraton za zdravá prsa, se vám může vybavit cokoliv. Vězte ovšem, že se nejedná o žádnou kulišárnu, ale o rozhodnutí být prospěšní pomocí dvou věcí naráz. Tou první je totiž fakt, že si návštěvníci dojdou zacvičit Zumbu a udělat tím něco pro to svoje tělo. Druhou je charitativní rozměr. Vstupenkou na tuto akci je totiž tričko, které je připraveno přímo pro tuto akci a výtěžek z jeho prodeje jde na konto Mama Help, tedy organizace zaštiťující boj proti rakovině prsu.

    Pokud vám podobná akce už něco říká, tak se nemýlíte. V sobotu 5. 10. 2013 totiž můžete navštívit již druhý ročník této akce, která není určena pouze ženám.

    Stejně jako loni se všichni sejdou v Brně – Bohunicích v Campusu Masarykovy univerzity na Fakultě sportovních studií. Přímým dějištěm bude hala míčových sportů. Registrace začíná ve 13 hodin a program bude zahájen o hodinu později. Během následujících čtyř hodin cvičení proběhne i ukázka Afro-fitness, tombola a další doprovodný program. Konec akce se pak plánuje okolo 18. hodiny. Zumba maratonu za zdravá prsa se zúčastní například i hráčky ženského fotbalového týmu Tatran Kohoutovice a další zajímavé tváře.

    Celá akce ovšem není, jak by se mohlo zdát, určena pouze ženám. Když okolo projde pěkná žena s hezkými zdravými prsy, tak se za ní obrátí nejeden muž. Co tedy pánové tentokrát jen nekoukat a přijít podpořit tuto akci. Kromě dobrého pocitu si z ní můžete donést i hezké tričko. Nemusíte se totiž bát, že vás někdo bude nutit cvičit. Akci můžete podpořit už i svojí přítomností. Trička jsou jak v dámském, tak i v pánském provedení.

    Tak co vy na to? Jdete do toho pánové a dámy všeho věku, barvy pleti, vyznání či národností? Vždyť nejde o nic menšího než o pomoc dobré věci… Roztančíme Brno v boji za zdravá prsa!

    Pro více informací si stačí zapnout FaceBook a do vyhledávacího okénka zadat AVON BRNO.

    Jan Sadílek

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.